Nieuwe accounts per 1 juni

14 Mei 2020

Hoe maken we de filmsector transparanter? Dat is nog steeds het idee achter ons platform. Eén plek waar zowel nieuwe als ervaren scenarioschrijvers, regisseurs en producenten makkelijker toegang tot elkaar hebben. Om dat voor elkaar te krijgen wordt een profiel op Scriptbank vanaf 1 juni gratis. Voor wie actief wil ondernemen met projecten komt er een premium account.
Ook worden we selectiever aan de poort. 


Gratis basis account

Wie weleens een maker buiten zijn netwerk zoekt weet hoeveel sites je nodig hebt om je research compleet te krijgen. Dat zou met één muisklik moeten kunnen. Met een basis account worden makers en producenten onderdeel van dezelfde professionele online community. Om het niveau van de community te bewaken checken we alle aanmeldingen eerst.
Kijk wat je met een account kunt doen.

Betaald premium account

Voor wie wil ondernemen met projecten is er een premium account. Daarmee kan een maker nieuwe projecten registreren én onder de aandacht brengen van producenten, scripts laten lezen binnen de beveiligde omgeving, of aansluiten bij een project van iemand anders. Producenten kunnen zelf zoeken, maar krijgen ook selecties per mail. Scriptbank speelt een actieve rol als contentfilter, naar beide kanten. Dat pakket kost 10 euro per maand.

Door de splitsing van de accounts verwachten we de verschillende groepen makers beter te kunnen bedienen, en krijgt het platform meer waarde voor de gebruikers. Met het platform en onze evenementen willen we makers helpen hun skillset te ontwikkelen, en een omgeving creëren waarin ideeën optimaal ontwikkeld kunnen worden. Meer over Scriptbank 

 Als we met z’n allen de lat hoger willen leggen moeten we structureel meer tijd een aandacht geven aan ideeën in de eerste fase, en meer kansen creëren voor makers om zichzelf te ontwikkelen. 

 

Nieuwsarchief

Events

Geen events gevonden.

Nieuws