Maandelijkse online speeddates

06 Oktober 2020
Maandelijkse online speeddates

Voor zowel makers als producenten is het belangrijk om beweging in hun netwerk te houden. Iedere maand organiseren we online ontmoetingen zonder verdere verplichting.

We vragen producenten om makers op onze site uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek van vijftien minuten via Zoom. Vervolgens maken wij een zo efficiënt mogelijke indeling van de gesprekken, zodat je er vier in een uur kunt doen. 
Wat heb je nodig?

Schrijver of regisseur: een basis account  om te worden gevonden. Word je uitgenodigd dan heb je een premium account van €10 PM nodig om deel te nemen. Je betaalt dus pas als je gebruikt maakt van de service. Met een premium account kun je pitchdocumenten makkelijk en veilig laten lezen, en kunnen gesprekspartners elkaar blijven volgen. 

Producenten: hebben ook een premium account nodig van €10 PM. Mail ons voor het eind van de maand wie je wilt spreken. Maak een account aan


FAQ

Ik heb een profiel, moet ik nog iets doen?
Het enige wat je moet doen is je profiel actualiseren. Voeg een actuele foto toe en pas je profieltekst aan zodat je profiel het beste representeert waar je nu mee bezig bent.

Moet ik me opgeven?
Je hoeft je niet op te geven als maker, je hoort van ons wanneer je wordt uitgenodigd voor een speeddate. 

Wanneer gaan producenten selecteren?
We vragen producenten gevraagd voor het eind van de maand te selecteren, maar aangezien het om online ontmoetingen gaat staan die niet vast op een bepaalde dag.Nieuwsarchief

Events

Geen events gevonden.

Nieuws