Scriptbank heeft nieuw bestuur

15 Januari 2021
We zijn heel blij met een nieuw bestuur dat de ambities in 2021 gaat helpen realiseren.  


Conny Brak - penningmeester

Conny Brak is Director Finance and Organisation bij DutchCulture. Hiervoor werkte ze jarenlang in de film & televisiewereld, en was onder andere zakelijk leider bij Cinekid en Business Manager bij Rinkel Film. 


Marc Veerkamp - algemeen bestuurslid

Marc Veerkamp schrijft scenario's voor zowel volwassenen als kinderen in samenwerking met veel verschillende co-schrijvers, regisseurs en producenten. Daarnaast schrijft hij theaterstukken voor kinderen en volwassenen. Marc was lange tijd bestuurslid bij het Netwerk Scenarioschrijvers.
Gemma Derksen - algemeen bestuurslid

Gemma Derksen heeft meer dan 25 jaar ervaring met de ontwikkeling van drama series en films, en heeft een enorm netwerk van makers en producenten. Ze werkte voor vrijwel alle Publieke Omroepen, onder andere als Hoofd Drama bij Ncrv en Bnnvara. Momenteel ontwikkelt ze drama voor MAX, en is freelance story-editor en script-coach. Daarnaast geeft ze les in scenarioschrijven, en script-ontwikkeling. Ze is ook bestuurslid van Filmtheater Hilversum.
Vacature - voorzitter 

Vacature - algemeen bestuurslid 

Scriptbank zoekt een algemeen bestuurslid (onbezoldigd) die de inclusiviteitsdoelstellingen van Scriptbank wil helpen vormgeven binnen het beleid. Je beschikt over een netwerk van makers en organisaties die actief zijn op het gebied van inclusiviteit, en hebt een goede antenne voor wat de nieuwe generatie makers nodig heeft. En/of je behoort zelf tot die nieuwe generatie makers of producenten waarmee zij zich vertegenwoordigd zien in het bestuur van Scriptbank. 

Herken je je in dit profiel? Dan komen we graag met je in contact via info@scriptbank.nl

 


Daarnaast sponsort Höcker Advocaten Scriptbank met juridisch advies:

Marijn Kingma

Specialisatie IE/ICT, Media & Marketing, Algemeen belang en collectieve acties, zoals de Urgenda klimaatzaak. Werkt voor uiteenlopende cliënten, waaronder collectieve beheersorganisaties, softwareontwikkelaars, mediabedrijven en ngo’s. Lees meer


Nieuwsarchief

Events

Geen events gevonden.

Nieuws